Alla inlägg under november 2006

Av Magnus och Sara - 11 november 2006 23:14

Man skulle kunna tro att dessa bilder är från alldeles unika tillfällen under dagens spännande arbetsmoment... men nej, det är så här det har sett ut hela dagen. Bilder i denna kaliber har vi massvis! Lena sätter väggväv och Bosse lägger golv, gissa om de är duktiga (och uthålliga)! Skönt att de är här och jobbar och peppar! Själv äter jag mest godis och dricker julmust.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 11 november 2006 23:02

I dag befann vi oss i kön till återvinningsstationen, ja det är sant, det är verkligen KÖ för att sortera sina sopor. Jag tror vi har funnit ett riktigt populärt folknöje på lördagar i Växjö. Köar länge bakom ett tvärfyllt hästsläp (utan hästar men med något annat... mycket annat), ganska skönt att sitta still för en stund. Satt och sneglade på en man som kramade ett kylskåp. Tror att han egentligen försökte att få in det i kyl/frys-kontainern... fast jag är inte riktigt säker. Orkade inte gå ut och fråga.Efter köandet blir det ett j-kla hålligång! Yes, det är därför det är så poppis, spring hit å dit, massvis med folk och hög ljudnivå! Tjohoo, som att gå på disco!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 11 november 2006 22:53

Tidsförödande shopping varje dag. Funderar allvarligt på att föra dagbok över shoppingturerna för att se hur mycket tid som verkligen går åt att åka iväg och handla "den där brädan som saknas". Hur litet ärendet än är och även om det bara ska bli en liiiiten snabb sväng är det som toksvårt att göra det på mindre än en timme. Shopping bara ÄTER upp tid, detta trots att släpet är utsläppt från sitt fängelse bakom den tidigare jordhögen framför garaget. Börjar längta efter ren shopping i affärer där man inte behöver ha arbetshandskar, byxor med massvis av fickor och tonvis med damm i håret.

Av Magnus och Sara - 11 november 2006 00:32

Berömmas ska de som flitiga äro för OJ vad det jobbas!!! Även en serie rumpor, en del välkända och andra desto mindre, håll till godo!Nåväl, några ryggrumpor i alla fall.

Av Magnus och Sara - 10 november 2006 23:45

Vi har inte hunnit kolla över fuktskadan närmare mer än att undersöka ansvaret för den. Enligt vår mäklare bör det betraktas som dolt fel och att förra ägaren ansvarar för felet. Han är försäkrad så det drabbar alla er som har försäkring hos Trygg Hansa.

Av Magnus och Sara - 10 november 2006 22:03

Bilder från gårdagens tapetsering. Här händer det grejer!

Av Magnus och Sara - 10 november 2006 21:59

Så var hela familjen Eriksson-Ottosson på plats i Växjö. Calle i och för sig bara några timmar men i alla fall. De hann med att luncha tillsammans hela familjen. Mange T svarar med att bjuda in sin tvilling till kvällen men ligger fortfarande en hel del familjemedlemmar kort.

Av Magnus och Sara - 10 november 2006 21:43

Vår rörmokare heter Mohsen. Han har hjälpt oss med golvvärmen från i morse kl 7 till alldeles nyss, på en fredag för att vi ville ha det klart till helgen. Han har bjudit hem oss till honom i sommar eller snarare befallt oss: Ni "ska" inte komma hem till mig i sommar, Ni MÅSTE, det är skillnad...Han är från Persien och är på nämnt vis väldigt definitiv med hur han uttrycker sig. Idag var golvvärmen det finaste jobb han sett, vi var de snällaste han hade träffat och han hade aldrig använt så många verktyg. En härlig man som har gjort att vi kan gå vidare med att lägga golv imorgon!Vi ligger lite efter i tidsplan när det gäller köksdelen, men inte farligt. Vi har å andra sidan gjort vissa grejer (som att ta ner väv, sätta ny och tapetsera) som vi inte trodde vi skulle ha gjort innan vi flyttade in.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se