Alla inlägg under november 2006

Av Magnus och Sara - 25 november 2006 14:59

Tillbaka, mer energisk än någonsin, med större maskiner och ännu mer spektakulära uppdrag. Fönster ska bli dörr!Bosse is back!

ANNONS
ANNONS
Av Magnus och Sara - 25 november 2006 11:32

The design team är redan i full fart. Ty och hans kollegor kör hårdare än nånsin. "vi brukar vara sent ute, men vi har aldrig varit såhär sena, jag har faktiskt ingen aning om hur vi ska hinna!" skriker Ty inifrån sitt hemliga rum.

Av Magnus och Sara - 25 november 2006 01:41

The design team har gjort entré. Gamla norrvägen kan ge världsunika rapporter om hur det går till bakom kulisserna för extremgänget. Det dricks öl och det äts fajitas. "Det var ett fult element, det sprutlackerar vi vitt." är bara en av de skandalösa utrop som designteamet stod för.

Av Magnus och Sara - 24 november 2006 12:31

Ikväll kommer första truppen, TY-styrkan som ska jobba stenhårt med husägarnas sovrum. Styrkan består av fyra armar och tolv ben, varav åtta ben är mer åt det lurviga hållet.Lördag kl 11.45 rullar insatsstyrka två in i Växjö! Pappa-Bosse, behöver vi säga något mer?!? Denna gång stannar han en hel vecka (!!!) och kommer framförallt att hjälpa oss att flytta ingången från leråkern på baksidan till lerhålet på framsidan! Det kommer att bli kanon!På söndag kommer tredje truppen med Pappa-Bengan och Mamma-Ingrid! Med glada tillrop och kämpaglöd ska de måla, kakla, tapetsera och fejja... vem vet vad det kan bli, de är helladdade!!!Ojojoj, vilken superhelg det kommer att bli!

Av Magnus och Sara - 24 november 2006 12:18

Lägg märke till att Magnus redan polerar den nya blandaren. ("Blandare" är ett annat ord för det mer vanliga ordet "kran" som oftare används i daglig mun av oss vanliga människor... men för att vara på den säkra sidan OM en hantverkare skulle läsa det här garderar jag mig och skriver just "blandare", dvs den manick där vi släpper ut vatten). Nåväl, att torka av luckor och polera i köket har blivit en av Magnus manier sedan förra köksbygget på PLv8. En annan mani han har är att kolla i postfacket VARJE gång han går förbi (vilket är flera gånger om dagen), vi undrar så hur han ska klara av flytten till brevlådevärlden! ;)Brevlådan ja. Brevbäraren går snällt och lägger i vår post i, den på gräsmattan (läs leråker) liggande, brevlådan. Brevlådan är dålig, posten blir genomblöt.

Av Magnus och Sara - 24 november 2006 07:28

Udda veckor, torsdagar. Dvs igår. Måste kolla om den är tom nu... vi verkar ha missat något under den här första månaden. Ja, för det är sant, på måndag firar vi EN månad i huset!Soptunnan måste stå inom 5 meter från tomtgränsen för att de ska tömma, kanske hade vi gömt den bakom jordhögen för två veckor sedan... ska kolla i bloggen.

Av Magnus och Sara - 24 november 2006 07:28

Då var det klart! *shop shop*Fungerande spis. Fungerande diskmaskin. Självklart invigdes spisen med glögg, invigningsförtäringen även beståendes av pepparkakor, mandlar och saffransgifflar (lussebullarna har tydligen inte gjort entré på Konsum ännu till husägarnas förtret)intogs på den nylagda råsponten i de nydiskade kopparna. Lycka.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se