Alla inlägg under november 2006

Av Magnus och Sara - 24 november 2006 00:47

Här sitter man nu sin vana trogen, den första timmen på dygnet och försöker sammanfatta dygnet som gick.Det är något som inte stämmer. Jag har inte den här retroaktiva nära-döden upplevelsen och tacksamhetskulden över att jag inte dött av något elverktyg. Idag har det enda verktyget som använts varit sladdlöst och ack så tråkigt. spackelspade använt som skrapa. Det ska vara bra med monotont arbete om man ska undvika att bränna ut sig. Ingen fara med oss efter ikväll då... Vi har skrapat tapet och förberett för herrskapet Ty som ska köra sitt hemliga uppdrag till helgen. De får göra vad de vill bara de inte sätter strukturtapet som vi kämpat med att skrapa bort!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 24 november 2006 00:44

I vår enfald trodde vi att vi skulle kunna skriva att vi varit grymma med att såga ut hål för avlopp och vatten och påstå att bild skulle komma så småningom och komma undan med det. Icke! Vi har blivit fullkomligt nedspammade med frågor om var bilden tog vägen. Här kommer den.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 24 november 2006 00:38

Oron över en nyårsskiva i krypgrunden har lagt sig. Som det ser ut nu har vi i alla fall råspont att sitta på.

Av Magnus och Sara - 23 november 2006 11:56

Securitaskillen kommer förbi i helgen. Han skulle ändå in och "handla sån där julskit".

Av Magnus och Sara - 23 november 2006 00:54

Okej då! Vi har sett nästan alla avsnitt av exreme homemakeover. Ty Pennington är killen som springer runt med en dv-kamera och flåsar när de river och gråter ut när man får veta att familjens alla gosedjur brunnit upp i den värsta eldsvådan sen pleasentville fuskbyggdes för nästan 10 år sen. Ty är killen som alltid har ett hemligt projekt (ställa in en brandbil i huset för att vakta en vägg gjord av gosedjur). Gamla Norrvägen måste ju också ha ett hemligt projekt! Till helgen kommer designer Lina och ekonom Marcus för att genomföra ett hemligt projekt i Magnus och Saras sovrum to be för den ringa budgeten 2 000:-.

Av Magnus och Sara - 23 november 2006 00:33

Damn! Råsponten räcker inte! Vi (läs Magnus) måste ha räknat fel. Jaha tänkte han, bäst att rätta till det. Åker väl till byggmax och köper. Bäst att köpa så det räcker. Behöver nog fem, men köper åtta.Hem och jobba! Sara kommer. Snabba! Köpa torktumlare. Äntligen! På elgiganten får vi tre personer att skratta.Person 1: säljare på vitvaruavdelningen frågar: "Vill ni ha någon extra trygghet" Någon svarar: "nej vi har trygghet i varandra." Person 1 skrattarPerson 2: säljare i kassan: Magnus säger: "Jag ska köpa torktumlare, jag heter Magnus!" person 2 skrattar.Person 3: lämnar ut torktumlaren. pekar och skrattar.Hem och jobba med råsponten. Det räcker visst! Nu har vi för mycket råspont. Hålet i golvet är lagat! På tisdag i nästa vecka kommer en kille och lappar igen parketten. Det alternativet fanns minsann inte ens med i förrförra veckans omröstning.

Av Magnus och Sara - 23 november 2006 00:00

Vet inte varför vi inte tänkt på det! vi kanske inte trodde på att det skulle gå att bo på gamla norrvägen. Vi har inte tänkt på flytten så mycket mer än att vi inte orkat tänka på den. Kom och hjälp oss. Första helgen i december. Kom till Växjö!

Av Magnus och Sara - 22 november 2006 10:41

... fräser vi och skriker frustrerat "Jag är inte alls TRÖTT" samtidigt som vi slänger pennor och frigolitbitar omkring oss.Ibland är vi trötta. Men det märks bara när det har gått lite fel... det är ju så himla kul när allt går rätt, det är då vi går som på små lyckliga moln av spån och damm.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se