Alla inlägg under november 2006

Av Magnus och Sara - 13 november 2006 23:43

De stora framgångarna för gamlanorrvägenbloggen fortsätter. Förra veckans omröstning var bland de tre populäraste omröstningarna. Vi har över 400 unika besökare och bloggen har verkat terapeutiskt för Magnus och Sara. "Ett delat elände är ett halverat elände" som vi brukar säga till varandra när vi vaknar. Förutsättningarna för förra veckans omröstning förändrades ju något i och med fuktskadan. Idag var i alla fall golv-Nisse förbi och tittade och sa att man kan laga golvet. Vi får se vad försäkringsbolaget säger.Veckans fråga är något som engagerar både små och stora barn. Rösta!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 13 november 2006 23:25

Vad hände? Magnus tog ut en av sommarens lunginflammatoriskt inställda semesterdagar och byggde på huset, tog lite hjälp av sin kollega. Sara åkte raka vägen till bygget och tadaaaa! Ett kök börjar ta form!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 13 november 2006 23:21

Det kan inte ha undgått den inbitna gamlanorrvägenjunkien att Lena och Bo har varit och gjort hjälteinsatser på Gamla Norrvägen. Vi är så glada för all hjälp vi kan få. Fördelarna av parallellarbete är många. - Samtidigt som man gör något själv, händer det något bakom ryggen.- Ibland får man lagad mat.- Man kan jobba och gnälla på andras jobb samtidigt.

Av Magnus och Sara - 13 november 2006 23:18

Det närmar sig i alla fall med stormsteg!! Under lördagen filades det på golvvärmen i köket och under söndagen blev Bosse fullständigt manisk med att lägga golvet klart. Och klart blev det. Vi har inte sett hela golvet än eftersom vi slog in det i byggpapper efterhand som vi la golvet. Blir spännande att öppna som en (förhoppnigsvis) tidig julklapp.

Av Magnus och Sara - 13 november 2006 17:20

Ahaaa, genom en kvarglömd kofot i färgen röd fick jag just reda på att mina skor (de borttappade) av en händelse lånades av rörmokarens hjälpreda som var så blöt om fötterna den där grävdagen (tror att det var i torsdags) att han lånade dem för att gå hem i. Tur för mig är att han sen glömde sina egna kläder så jag har dem i pant! Synd bara att jag kladdat runt med mina gympaskor avsedda för inomhusbruk i bristen på arbetsskorna. Suck, det blir till att tvätta igen.Fast - HAHAHAAAA - Jag är inte tokglömsk och virrig, de HADE försvunnit!!! Tjohooo!!!

Av Magnus och Sara - 13 november 2006 14:30

Ja, lite annat kul förrutom att bygga på huset hann vi förstås också med i helgen. Det var ju bland annat "Nordens största julmarknad" i helgen vilken vi besökte! Med gott mod kämpade vi oss igenom lervälling och granris, röstade fram årets julgran, provsmakade korv och glögg. Mot slutet avverkade vi tomteborden i ett rasande tempo, definitiva symptom från åkomman byggstress. :)

Av Magnus och Sara - 13 november 2006 11:21

Nu har de försvunnit. De tappra och härligt arbetsamma Mamma-Lena och Pappa-Bosse är numera på hemfärd mot en lugnare och mjukare livsstil. Det är slut på den mikroskopiska pinnstolsvila som Gamla Norrvägen erbjöd, numera har de bytt upp sig till tågfåtöljer. Jag saknar dem redan, vem ska klappa på oss nu och säga att allt kommer att bli bra? Hm, tror att det var de stora grävmaskinerna som skrämde iväg dem, man kan aldrig så noga veta.

Av Magnus och Sara - 11 november 2006 23:18

För er som undrar hur man arbetar i en fullständigt ergonomisk arbetsställning är det bara att föja mitt lysande exempel alldeles här nedan.Förresten så har jag förlagt de där skorna i bygget... är det någon som har sett dem?

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se