Alla inlägg under december 2006

Av Magnus och Sara - 21 december 2006 13:15

Ända sedan förra grävbataljen på Gamla Norrvägen har det legat en hög med skit utanför 45:an. Grävfirman lovade att de skulle ta högen när de hämtade maskinen. Fem minuter senare var maskinen borta, men högen kvar. Inte direkt något som chockade sargade husrenoverare, men ändå något som togs upp med firman. "Jag hann inte, jag hämtar det sen". Det har ändå gått en månad och vi har påminnt dem ett par gånger. Nu när jag blev så glad över att hålet ska fyllas igen tänkte jag att man kan ju ringa dem ikväll. Det visade sig då att de hade tänkt åka dit i eftermiddag. Så trevligt. En hög skit mindre att bry sig om. Vi får väl se om de märker att det finns lite extra skit som ränta i högen.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 21 december 2006 13:09

Hålet för fjärrvärmeledningen ska enligt uppgift till bloggredaktionen fyllas igen i eftermiddag.- Vi har jobbat hårt och länge för detta och bara lyckats med att glömma bort er ett par gånger under den här perioden, säger en nöjd representant från Skanska.Detta innebär att vi förmodligen kan ställa dit den gamla entrétrappan provisoriskt så att vi kan börja använda huvudentrén till det den är tänkt.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 21 december 2006 02:21

Det är med ett par lysande undantag dött på gamla norrvägenbloggens kommentarflikar. Svunnen är den tid då bloggen placerade sig topp tio över mest kommenterade bloggar. Bloggen har rasat långt ner under 30-strecket.Kika tillbaka i bloggen sådär sju veckor och se vad vi har åstadkommit och publicera sen berömmande och uppmuntrande kommentarer. Eller skriv vad du har gjort de senaste sju veckorna som är så jäkla mycket bättre!

Av Magnus och Sara - 21 december 2006 02:19

Inte ens en krock stoppar framfarterna på Gamla Norrvägen 45. Magnus hade hunnit sätta lister i stora delar av vardagsrummet innan det tråkiga med Saras krock inträffade. Efter det blev det ändå tapetsering i hallen och lite möblering i gästrummet. De får komma och kedja fast oss vid en bår och bära iväg oss för att vi ska sluta.

Av Magnus och Sara - 21 december 2006 02:17

Sara blev påbackad av en man i 25-årsåldern. Sara har i värsta fall spätt på sin gamla whiplash. Bilen är rätt knölig på förarsidan. Sara ska träffa läkare imorgon och vi hoppas att det inte ska vara några problem. Förhoppningsvis får vi klartecken att använda bilen i julhelgen.

Av Magnus och Sara - 20 december 2006 12:53

- Golvet till gästrummet är oljat. Alla golv är lagda och färdigbehandlade!- Dörrfoder till sovrummet satt!- Taklist i sovrummet satt!- Storstädat (inte som ni tänker er "storstädat" kanske utan sorterat ut verktyg och färg i garaget)!

Av Magnus och Sara - 20 december 2006 12:51

Isoleraren är återfunnen och verkar må okej. Nu väntar vi på en grävare som säkert också är svår att hitta.

Av Magnus och Sara - 19 december 2006 16:49

Föregående omröstning är avgjord. Pessimisterna vann med hästlängder. Det har taggat herr och fru Spikpistol. Det blir mer lister ikväll.Vi trodde nog att den här bloggens främsta nytta skulle vara att informera nära och kära om vårt bygge. I stället har den funkat som terapi och på ett effektivt sätt gjort att vi inte direkt drabbats av någon långvarig galenskap. Nu letar vi efter fler effekter. Är det kanske någon som blivit inspirerad därute?

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se