Alla inlägg under januari 2007

Av Magnus och Sara - 15 januari 2007 23:40

Grävfirman som grävde när vi skulle byta vatten och avlopp höll ju med om oss att tomten såg... ska vi säga "för jävlig" ut? Ja, för så är det. Ringde till C:et i CS Maskin som firman heter idag för att snacka lite taktik framåt våren. då fick jag veta att de blivit bestulna på sin grävmaskin. De hyrde ut den till en snubbe, men fick inte tillbaka den. Grävmaskinen väger nog ett par ton och är värd sådär en halv miljon. Ingenting på försäkringen för försäkringar täcker inte bedrägeri... tydligen. De behöver den för att göra vår tomt, med de håller fast vid sitt löfte. De ska fixa vår tomt.På tal om försäkringar. Sara är oskuld - i vållandebedömningen av trafikolyckan vill säga... Med fuktskadan 2 försäkringsframgångar för Gamla Norrvägen 45 - 0 för CS Maskin.Snacka om surt. Vi lider med CS. Stort hopp om att den återfinnes verkar de ändå ha. Köp inte en grävmaskin på blocket!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 15 januari 2007 23:38

Ni som följt dramat om att det ska bli fjärrvärme på Gamla Norrvägen har fått läsa uppskakande rapporter om att de olika hantverkarna en efter en haft en mystisk förmåga att försvinna. Nu är det grabbarna som ska sätta in värmeväxlaren som lyser med sin frånvaro. Vi har haft fjärrvärme in i huset, men inte vidare sen veckan innan jul. Inget har vi hört...

ANNONS
Av Magnus och Sara - 13 januari 2007 18:38

Allt skitjobb är långt ifrån avklarat. Vissa saker blir liggande. I början var det mycket tankeverksamhet kring den här krypgrunden och allt nytt man lärt sig. En sak som man efter ett tag inte har sådär mycket emot att glömma. Vi hade köpt den så kallade trygghetsvakten som smart nog ska ge vår krypgrund rätt temperatur (dvs fel för svamp) vid olika luftfuktigheter. Idag kröp vi ner dit igen, lite närmre helvetet. Det var inte så kul, men över på dryga tre timmar och nu ska vår grund vara trygg. Nu ljög jag lite på slutet precis som i "Nu är det jul igen!". Det var inte riktigt sant, vi är inte riktigt klara, vi ska isolera det nya vattenröret och lägga plast på en liten del av grunden.

Av Magnus och Sara - 13 januari 2007 01:22

På fredagkvällen fick vi ett mycket trevligt besök. Det var förra ägaren som först artigt kom in och hälsade och sedan frågade om hans särbo fick komma in och titta. Han kunde inte förstå att han sålt huset eftersom det var så fint. Han uppmanade oss att låta bli att ta bort syrenbersån för den var det ett litet helsike att få bra. Hon var från Mexico och berättade sitt livs historia över en cappucino. De berättade hur de hade träffats för kanske tio år sen, köpt hus och sen stått ut med varandra i tio månader och sen skaffat vars sitt boende för att kunna umgås när de orkade med varandra.

Av Magnus och Sara - 10 januari 2007 16:41

När vi köpte huset var det en nyckel till garage och en till hus. Sen satte vi dit en dörr som behövde nytt lås. Alltså tre nycklar under ett tag. Vi var smarta nog att köpa fler kolvar.Vad gör man en tisdagkväll när den där midnattsenergin dyker på en. Byter låskolvar, vad trodde du!? Tre dörrar samma nyckel.

Av Magnus och Sara - 9 januari 2007 23:48

I like it! och nu är det slut på det internationella inslaget på bloggen.Mekade med Saras cykel idag. I garaget. Storm utanför... Kändes riktigt gött.Det är nåt speciellt med det. Fixa åt tjejen.

Av Magnus och Sara - 9 januari 2007 23:45

Sara utropade nyss: "Wohoo, vår första renhållningsräkning, jag är lite glad för det faktiskt." Läskigt, det lät som att hon menade det...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se