Alla inlägg under januari 2007

Eko

Av Magnus och Sara - 3 januari 2007 01:47

Det är tyst på gamla norrvägen efter att de sista gästerna lämnade i eftermiddag. Den spontana reaktionen för oss båda var att proppa bilen full med nyårs- och byggavfall och köra till tippen. Sen kom vi hem och åt en enkel måltid varpå vi instinktivt började leta projekt att ta tag i. "Tapetsera!?" Icke. En lugn kväll med endast vardagliga sysslor som tvätt och lite disk har varit helt underbar, kanske den första utan bygg.

Av Magnus och Sara - 2 januari 2007 01:16

Kommentarer som "David ser helt retarded ut på den bilden" välkomnas.

Av Magnus och Sara - 1 januari 2007 23:58

saffransvåfflorstorshopping på ett helt folktomt Willysshopping på ett fullt systembolagtop spintacos den 30:ecitronmarinerade musslor med parmesanost23 gästerskämt om knullrutatop spinbubbel11 sovgästerpersonliga uppdragoxfilé och potatisgratängskäll på laxvegetarianerlaxvästerbottenostpajcheeseca
kekladdkakaschlagertävlingtop spinfrukost sent...oväderbio världens sämsta filmtop spinrester

Av Magnus och Sara - 1 januari 2007 23:54

Bloggen dog något över jul och nyår. Det har misstolkats som att gamla norrvägenprojektet är på väg att bli klart. För alla som varit där och visserligen gett en del imponerade och uppmuntrande kommentarer är det tydligt att så är inte fallet. Vad händer då under 2007. Magnus blev ju erbjuden ett smickrande jobb i Stockholm veckor efter husköpet och ska börja veckopendla. Tomten ser ut som definitionen på "hej, kom och hjälp mig!". Gamla drömmar från högstadiet om att köpa moped har börjat pocka på! Vad tror du? Vilket blir årets projekt på Gamla Norrvägen.

Av Magnus och Sara - 1 januari 2007 23:48

Ni kanske kommer ihåg hur det såg ut. Platsen där fuktskadan upptäcktes var platsen där vi redan sedan visningen tänkt att det skulle passa med en nyårsfest. Fuktskadan och byta av golvbjälke, isolering och trossbotten var ju naturligtvis något som stolt togs upp av Magnus i ett tal i grövre skånska än som kanske egentligen någonsin existerat.

Av Magnus och Sara - 1 januari 2007 23:39

Dagen var den 30 december och villaägarna Sara och Magnus delmål närmade sig. Nyårsfest på gamla norrvägen! En del gäster hade redan anlänt och matlagningen var faktiskt påbörjad. Som det sett ut hittills så har man inte kunnat använda den nya entrédörren utan att hoppa upp en knapp meter. Bröderna Thuvesson bestämde sig för att göra gemensamt projekt i att bygga en trappa. Det var kallt och regnade och de båda var nära att ge upp flera gånger. Hålet efter fjärrvärmen var ju inte sådär omsorgsfullt igenfyllt så det skulle ju köras ett par skånska rullebörer (det är lite svårt med stavning på skånska ord, vet inte om det ligger i vår natur att skriva egentligen) jord från andra delar av tomten som verkat få för mycket. Det blev en trappa som nu ska tjänstgöra ett par månader i alla fall innan entrén ska tas om hand på allvar.

Av Magnus och Sara - 1 januari 2007 23:20

Det blev ju inte riktigt alla lister innan nyår, men en bra bit över hälften är satta. Det kommer nog dröja.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards