Alla inlägg under juni 2007

Av Magnus och Sara - 7 juni 2007 13:47

Det är faktiskt sant. Staketet är helt klart, tror vi. Egentligen bör man måla det två gånger. Men det är mycket man bör och inte bör göra, äta fiberrik mat och träna fyra gånger i veckan, svara skriftligt på skriftliga inbjudningar och inte ha shorts på jobbet.


Upprinnelsen till att staketet blev klart var att Sara fyllde år. Pappa Bengan, mamma Ingrid och pappa Bosse, mamma Lena kom på besök. Vi hade inte ens bett dem, men Bosse var uppe på taket innan vi hunnit hälsa, Lena började måla, Ingrid drog upp rabarber som blommat och slängde i komposten, Bengan plockade upp rabarbern ur komposten och sa att "man ska bryta sönder dem fler gånger, det fattar inte Ingrid"


Sen blev det: "där kan man ha en rabatt" och "de trivs bra i sol" och "blanda jorden väl" och "du vet inte vad du har gett dig in på Magnus" och "gräset kommer bli bra bara ni göder och vattnar ordentligt".


Presenter delades ut och det var i husets tecken. Parasoll och gödningsstroller. Senare under veckan kom bröderna med sina flickvänner. Då blev det dessutom en pool... Grymt!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 7 juni 2007 13:44

Sedan vårt resande har bloggandet tappat mark. Folk valfärdar till Gamla Norrvägen för att uttrycka sitt missnöje. Vi borde kanske ha hållt vår adress hemlig, men eftersom 45:an mer eller mindre är ett varumärke får vi helt enkelt följa klagokörens uppmaningar. Här kommer ett par uppdateringar. Det händer grejer på gamla norrvägen. Här kommer dessutom en bild från mottagningen av den stora svenska designern.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 2 juni 2007 23:06

Det var nog meningen att förra inlägget skulle följas upp samma kväll med information om hur det gått. Förra helgen blev staketet klart (inte målat mer än grundmålat) och en elektrisk cylinderklippare inhandlad!


Idag är alla mödrar och fädrar här och har jobbat i trädgården. Gräsmattan har klippts en andra gång och två nya rabatter har anlagts.


Det kommer bilder på spektaklet. Tror jag.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se