Alla inlägg under augusti 2007

Av Magnus och Sara - 7 augusti 2007 17:54

fortfarande Gamla Norrvägen...

Av Magnus och Sara - 6 augusti 2007 23:25

Semestern är slut, men jag har inte lyckats ta mig till stockholm för att jobba. Råkade glömma plånboken med mitt pendelkort i malmö så jag kan inte ta tåget. Jobbade hemma idag och hoppades på att den skulle komma med posten, men icke. Kommer den inte imorgon blir jag lite nervös, men det blir jobb hemma imorgon till att börja med i alla fall. Nåväl, det var inte så dumt att sitta i trädgården och jobba idag.


Sara köpte en häcksax på väg hem från jobbet och sen trimmade vi bersån lite. Den är inte i så bra skick fattar man när man har läst på lite. Vi måste "förnya" den, men för tillfället fick en tilljämning räcka. Fattade också efter en googling att det finns folk som älskar sina bersåer och andra som läääängtar efter att deras ska bli klar... Well... man får väl visa dessa människor lite respekt och försöka göra något i alla fall. Säljaren av huset Rolf uppmanande ju oss också hyfsat bryskt att "bersån sliter ni väl i alla fall inte bort!?"


Här kommer före och efter. Det är väl lika bra att säga som det är, det ser bättre ut på bilden än vad det är i verkligheten.

Av Magnus och Sara - 6 augusti 2007 13:20

I fredags hade vi mäklare Maria på besök som tittade lite på vad vi gjort sedan hon hjälpte Rolf att sälja huset till oss. Det blev en trevlig pratstund med tillbakablickar och jag och Sara fick tillfälle att tänka över allt vi lyckats på den här korta tiden. Det är faktiskt ganska bra jobbat får vi nog säga och klappa på varandras axlar.


MEN - det är inte klart!


I lördags noterade vi båda att det faktiskt var målningsväder utan att riktigt orka. Klippa lite gräs, sy lite gardiner -  ingen nämnar målningsvädret. Fast till slut sprack bubblan. Halva huset blev målat i ett kick. Färgen vi köpt verkar bra, täcker fint och ger bra yta. Efter halva huset - lunchpaus. Magnus går in i koma och säger att nu ska det slappas på gräsmattan, målas får göras en annan gång. Sagt och gjort, halva huset är i alla fall målat. Det blev en runda golf på både lördagen och söndagen och vi turades om att sänka oss. Magnus har nu 15.nånting och Sara har 20.nånting


Söndagkvällen - öl och grill... 

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards