Senaste inläggen

Av Magnus och Sara - 3 november 2008 23:01

Och så var vinterdäcken hämtade och ligger fint i bakluckan. Nya däck med finfina alu-fäljar... nääääästan lika billigt som på plåtfälj minsann. Men lättmetalj my ass... de är astunga.

Dessutom är det sjukt kallt när man är sent ute med sitt däckbyte... nästa år ska jag banne mig byta i augusti.

Vi får se när det blir i år. De ligger väldigt bra i bakluckan (som befinner sig med resten av bilen i garaget!!!)

ANNONS
Av Magnus och Sara - 3 november 2008 00:01

Kanske kan ni minnas glädjen över en investering som äntligen gav viss digital utdelning. Läs inlägget om fjärrvärmeväxlaren här.


Vi kollade på dvd:n idag och vi fattar fortfarande inget. Man ska kunna ställa in olika temperaturer på olika tider på dygnet. Vi tryckte lite på några knappar och sen sa vi hmmm... Och sen vred vi upp vredet med siffror på. Vi tror att det ska göra att det blir varmare. Men vi har kollat på dvd:n!

ANNONS
Av Magnus och Sara - 2 november 2008 23:40

Kommer ni ihåg att det kom söta meddelanden när det var störningar på TV-sändningarna förr. "Det är inget fel på din TV". Det är inget fel på din dator heller, det har stått lite still här på sista tiden, men inte riktigt lika still har det stått i verkligheten. Frostgrader och förra helgens projekt att städa upp garaget har kommit till nytta. Nya bilen är längre än förra och därför var vi tvungna att ta bort ett hyllplan och dona lite.


Bilen är i garaget! Det är stort... inte garaget, men bilen i garaget. Det är stort. All you people with villa and no källare, y´all know what I´m talking about!

Av Magnus och Sara - 25 juli 2008 22:35

Det var bröllopsfest i Lund och det var fantastiskt trevligt. Mathias och Nadine strålade i kapp och allt var lagom välplanerat. Jag (Magnus) fick tillfälle att damma av min Birgitta Post-tyska för 70 pers. Det var kul, en del tyskar kom fram och pratade engelska medmid, det tog jag som en diss. Vissa ropade att "Han kan översätta!" Det var respekt.


Sen blev det Göteborg och hälsa på syrran som har fått större familj. Agnes har kommit till världen. Åkte flumride med storebror Alfred, det var ball. Vi var livrädda men Alfred skrattade mest åt att han blev blöt.

Av Magnus och Sara - 16 juli 2008 18:45

Sommar the Thue och Sara-way på riktigt.


Nyhetsvärdet i renoveringsprojektet på Gamla Norrvägen sjunker. Jämför de spektakulära dagarna med stormaskiner, senila grävare och grovsnickeri med rubriken "Distanslist på G:a Norrvägen".


Just nu befinner vi oss i Mälaren på Almö-Lindö, Ottossons så kallade landställe. (Själv växte jag upp med stockholmare som pratade om Åhus som sitt "land". Mycket upprörande för en 14-åring i en by med en lokalpatriotism  som skulle få Bert Karlsson att rodna.)


Det är alldeles uppenbart var Sara har fått sin idé om hur man slappnar av och tar det lugnt. Om det inte tidigare framkommit på den här bloggen så älskar pappa-Bosse att jobba. Direkt när vi anlänt till ön grävde han en grop (jag har hört mig för lite försiktigt vad den ska vara till, men det är ingen som vet säkert). Sara hakade snart på när huset skulle målas om. Skönt med lite semester tänkte jag och testade hammocken. Vi har det ändå så pass skönt att det nog inte blir någon jazzfestival i år utan en extra dag här på ön.


På lördag är det svensk-tysk bröllopsfest för min gamla goda vän Mathias Magnusson (som rapporteras vara en av de sista som övergett gamlanorrvägenbloggen som startsida) och jag ska vara toastmaster. Es wird en knüller sein. Det blir succé! Det hoppas jag verkligen, men föregående tyska mening är den enda som jag förberett med, resten hoppas jag kommer ad lib.

Av Magnus och Sara - 16 juli 2008 18:36

Det är sommar och vi steker. Vi kände oss så jävla 04 när vi beställde in fyra flaskor bubbel i Visby. Jag trodde att jag skulle ramla av stolen när Bubben föreslog det. Alla vet ju att 08 dricker man öl, dyr öl. Visby byttes mot Båstad (gamla Båssan funkar alltid). Grymt drag asså! Tennis känns lite cardigan-retro, såg inte en enda match. HAHA! Åkte förbi Stureplan och kollade läget, allt som vanligt, en snorfull Thomas Brolin frågade om någon ville se hans segergest. Sen till landet. Där är vi nu. Det finns tydligen en stad som heter Västerås inte så långt från Stockholm, så jäkla genuint alltså, de hade inte ens en Sju-elva, fick köpa take-away på Pressan, så jäkla sött alltså!

Av Magnus och Sara - 17 juni 2008 17:38

Ja, det har varit sommar på Gamla Norrvägen, först varm och sen... inte så varm.

När det är varmt i Växjö blir det extremt varmt på Gamla Norrvägen 45 som har fönster på minst hälften av 16 meter i söderläge och markiserna är nedtagna av estetiska skäl men inte ersatta av ekonomiska.


Av Magnus och Sara - 12 maj 2008 23:05

Vi sa att vi aldrig skulle ha en grön bil... eller en kombi...


... men det är precis vad vi har skaffat. Så vi köper väl snart ett hus i Bålsta som vi tidigt i vår relation utnämnde till "Sveriges rövhål".

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se