Senaste inläggen

Av Magnus och Sara - 17 oktober 2007 00:18

Mitt förhållande till Magnus Uggla har varit likgiltigt. Om jag över huvud taget har tyckt något så har jag kanske undrat lite vad han är så nervös för eller undrat om han är smart eller fullständigt puckad. Det enda jag har vetat är att det inte är mitt emellan. Nu vet jag att han är ett jäkla geni!


Såg på Babben om hans fantastiska blogg (med bland annat tävlingar om vilken bloggläsare som skulle få be Uggla dra åt helvete inför sina ovetande kompisar) och hörde honom prata om hans dotter som han tyckte borde acceptera honom som vän på facebook. "Det är många som skulle vara stolta över att ha mig som vän på facebook" hade han försökt med fast utan framgång. Då tänkte jag att jag skulle bli vän med min namne. Jag fick the silent treatment...


Lägg till Uggla som vän och skriv: "Acceptera Magnus Thuvessons friend request annars röstar jag inte på dig till nästa veckas tracks!". 

ANNONS
Av Magnus och Sara - 17 oktober 2007 00:13

Varje måndag morgon (eller visserligen tisdag den här veckan) känner jag den där lukten. Jag kommer från tåget, promenerar över Klarabergsviadukten. Det luktar lumpen, enstaka tjänsteresor och nu vardag. Det luktar Stockholm. 


Jag kan faktiskt inte fatta vad det är som luktar, avgaser, mcDonalds och asfalt finns ju på andra ställen också... Är det nån som känner igen sig eller vet vad det är som luktar.  

ANNONS
Av Magnus och Sara - 15 oktober 2007 11:07

Omröstningen går även den i bloggstagnationens tecken. Vad ska vi göra åt detta elände som drabbat världen, eller är det inget elände alls?

Av Magnus och Sara - 15 oktober 2007 11:01

Gamla Norrvägen 45 har kanske aldrig varit svalare i bloggsammanhang. Resor och jobb har satt stopp för alldeles för mycket husrenoverande. En av bloggläsarna som dessutom haft en av de mest framskjutna birollerna i bloggens historia har nu tröttnat på att det inte händer något och tar saken i egna händer. Saras pappa-Bo sitter på ett tåg för att komma hit och jobba på huset en vecka.

Om det är någon annan som vill göra samma sak så är det välkommet. Själv har jag (Magnus) tagit ledigt idag efter en intensiv period på jobbet och kommer nog ta ett litet tag med småpill på huset. Meka med cyklar som är livsfarliga och trasiga är ju också viktigt förstås, får se vad det blir.

Av Magnus och Sara - 30 september 2007 00:19

Satt och slötittade lite på TV och zappade genom kanalerna. Fastnade på en sån här klassisk "kvinna-visar-mycket-hud-i-duschen-men-det-är-alldeles-för-uppenbart-att-hon-snart-ska-bli-dödad-för-att-man-ska-kunna-uppskatta-det-scen". Jag rycktes med och blev lite sådär som på nålar och väntade på att någon skulle döda henne. Plötsligt speglar sig något i TV:n, det är någon i trädgården, blodet blir till is! Det kör in en grävmaskin i trädgården! Vänder mig så hastigt att det känns som att huvudet ska gå av bara för att upptäcka att maskinen var på vägen utanför tomten.


Skräcken - grävmaskiner...

Av Magnus och Sara - 24 september 2007 10:32

... så har det ingenting med facebook att göra. Det är nämligen så att vi i hemlighet håller på att bygga en våning till på gamla Norrvägen 45. Det ska komma som en chock, hade vi tänkt...nja... sanningen är väl den att det inte hänt så mycket i byggväg värt att rapportera, tills igår. Fix inför vintern, rensa i garaget bigtime, slänga skräp i studenternas container för att tippens tider inte stämmer med våra, samtidigt tvätta och möblera om (tydligen). Fixade också ett fult glapp mellan köksbänk och fönster (eftersom femtiotalsköken är lägre än dagens).

För övrigt är jag fortfarande besviken att Barcelona leder, fast golfen knappar in!! Vi drar ju på vars sitt håll om två veckor så... känns viktigt att ha stöd i sitt val ;).

Av Magnus och Sara - 6 september 2007 15:26

Har varit sjuk hela veckan. Orkar inte göra nånting. Ser gräset växa, men orkar inte klippa.


Sen är jag förbannad för att Barcelona leder över Skottland så stort.


Piss.

Av Magnus och Sara - 1 september 2007 23:38

Det är gjort. Vi fastnade ju på halva huset för några veckor sedan, men idag gjordes det, mest av Sara.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se