Alla inlägg under december 2006

Av Magnus och Sara - 11 december 2006 20:48

Idag har Sara varit i Göteborg igen. Någon slags konferens.Man har ju läst och hört om alla översvämningar i Göteborg och Sara hade noga kollat upp att tåget skulle komma iväg, vilket det skulle.25 minuter senare satt de fast - i tre timmar. Nu är hon på väg till Borås för att åka vidare med en buss i sydvästlig riktning. Magnus jobbar därför för två. Håller på med det sista i arbetsrummet, innan möblering. Sätter upp stragisk köksinredning. Bänkskivan ska bli mörk som ebony.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 11 december 2006 20:26

Jag har kommit på ett knep hur man ska få tips av hantverkare. Om man frågar rakt ut är det lätt att man får svar som antyder att det inte finns en chans i h-vete att man kommer klara det själv och att man måste anlita en hantverkare ("Jag har inte tid och ingen annan heller, det är mycket nu, men du klarar aldrig det själv, man behöver maskiner") Inte många glada tips.Idag kom jag på det när jag funderade på om jag skulle ta bort min egenhändigt kopplade slang till ismaskinen inför att en rörmokare kommer imorgon och kontrollerar något med fjärrvärmen. Man ska givetvis låta det vara! Då går de ju igång: "Så kan du inte göra du måste..." och sen kommer tipsen, måhända lite otrevligt men man får veta hur man borde ha gjort.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 10 december 2006 19:41

Jan Johansen var helt galen! Verkade som att han var tvungen att speeda rejält för att stå ut med sig själv. Få var de kvinnoknän han inte besökte under hans 25 minuter långa uppträdande. Helt enkelt världsklass-entertainment. Lite Robbie Williams möter Lasse Berghagen.Så var det hotellnatt i Ljungby. Magnus kunde inte sova. Spackla - måla - packa upp lådor - måla igen - lister -tomten - nyårsfesten. Damn vi skiter i att åka till Göteborg och åker hem och jobbar med huset! Så blev det ju då inte. Det blev en helg med avslappnande effekt. Väl hemma i soffan på Gamla Norrvägen (efter ett försök att byta halvljus på bilen som resulterade i trasigt helljus och trasigt halvljus) kunde han slappna av som aldrig förr. De lådor som packades upp packades upp av Sara. Nu är det en och en halv vecka kvar till de båda måste vara färdiga för en nyårsfest eftersom de ju åker bort över jul och mellandagar. Följ den makalösa slutspurten på din favoritblogg!

Av Magnus och Sara - 10 december 2006 01:05

Magnus och Sara är, efter sitt efterlängtade konsertbesök i Ljungby, på besök i Göteborg för att fira gubben Marcus 25-årsdag. Magnus och sara är ju kända för att ha hyfsat många vuxenopäng, ett av dem är att de har dragkrok på sin bil och det vill Lina och Marcus (de gamla norrländska smålänningarna som flyttat till göteborg) utnyttja. Vi köper en soffa när ni ändå är här.Släp hyrs. Ikea here we come!"Nej tyvärr vi stänger kl 6" Klockan är två minuter i 18. Sara ger sig inte och tjatar lite, ingen framgång. Lina och Marcus vill ge upp, men inte Sara. "Jag går in bakvägen och säger att jag har glömt mitt barn och köper en soffa till er!" Sagt och gjort. Sara bryter sig in på ikea i Göteborg och ordnar en soffa till herrskapet Huring-Östholm. Resten är klassisk soff-historia!

Av Magnus och Sara - 8 december 2006 11:38

Jag minns än idag mitt första möte med Jan Johansen. Det var i slutet av 90-talet på ett scoutläger i Malmö. Några unga tjejer hade slitit av halva scoutskjortan och skrivit "We love Janne" på magen. Den dagen fnös jag åt det. Föga visste jag att jag över tio år senare skulle fila på mitt eget magbudskap till Janne. Vad ska jag skriva? "I love you Janne" känns lite väl rakt på...? "Ska vi ta en kopp kaffe?" kanske är bättre? Vi möts igen på ett julbord i Ljungby, frågan är: Janne kan du någonsin förlåta mig att jag fnös åt dina fans?

Av Magnus och Sara - 7 december 2006 01:43

Det är nästan lite väl mysigt i vissa delar av Gamla Norrvägen 45. Det finns mysiga ställen att sätta sig på och ta det lugnt och det finns dörrar till mindre mysiga ställen som man kan stänga. Energin stannar av lite och det börjar nästan likna vardag.

Av Magnus och Sara - 7 december 2006 01:33

Svetsaren som försvann för över tre veckor sedan återfanns idag på förmiddagen välbehållen utanför Gamla Norrvägen 45. Det är idag över tre veckor sedan det unga paret på Gamla Norrvägen fick det tråkiga beskedet. Svetsaren som skulle sätta ihop rören till villans fjärrvärme var spårlöst försvunnen.Den manliga lagfartsinnehavaren var den som först fick beskedet: - Vi väntade ju honom eftersom de grävt ett hål i vår tomt och då ringde en man upp från Skanska och sa att han var svår att hitta.Paret har inte själv pratat med svetsaren. Han passade på att svetsa rören mellan det att den unga kvinnan och mannen begett sig av till sina jobb. Det har varit jobbiga veckor för de båda och de berättar hur hålet i tomten, likt ett öppet sår, dagligen påminnt om den ovisshet det inneburit när svetsaren varit borta.

Av Magnus och Sara - 6 december 2006 23:14

Ett gott skratt förlänger livet har väl sagts ett par gånger för mycket. Undrar hur det är med det? ETT gott skratt förlänger livet? Här har ni i .så fall det enda skratt som förlänger livet. Fördelen med att skratta åt en ismaskin är att det endast kan vara en gång som är den första. Såhär såg det ut!

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se