Alla inlägg under december 2006

Av Magnus och Sara - 6 december 2006 09:00

Vi försöker emellanåt att hävda lite att vi inte tycker att det är något speciellt med den där ismaskinen, bara det att det var billigare än en kylfrys utan ismaskin. Vi vill ju gärna låta bli att låta sådär nyborgerliga...

ANNONS
Av Magnus och Sara - 6 december 2006 08:30

Postis är snart en lika central person i denna blogg som rörmokare Mohsen eller grävare Bengt. Postis var bara vid gamla norrvägen i ungefär 15 minuter, men han har fått mycket uppmärksamhet på bloggen. Postis omdöme om paketet som han levererade var att "det är det största jag någonsin sett!". En postis borde ju ändå ha sett en del. Nog var paketet stort alltid! Nu blir det lite nörderi igen. Kylen väger många kilo, typ 140 kanske, men den flyttar på sig bara man petar på den. Värsta luftkuddarna eller nåt under.

ANNONS
Av Magnus och Sara - 6 december 2006 07:38

Så var det ju så att de valde att baxa in den magiska supermegakylfrysen genom den nya ytterdörren vars dörrfoder jag bestämt har för mig att jag målade här om kvällen. Tyvärr torkar färg långsamt om man målar i december trots att det är 7 grader varmt. Slutsats, Postis fick färg på sin jacka och blev vresig, "Det är väl inga vettiga människor som målar den här årstiden!" löd den syrliga kommentaren, men säg där hade han fel. Målar gör man alla årstider på GamlaNorrvägen vare sig man är vettig eller inte. Vi väntar med spänning på om färgen ska torka i år eller under nästa.

Av Magnus och Sara - 6 december 2006 02:23

Tack Glans! du är galen!Lagom till att gamlanorrvägenbloggen nått över 1000 besökare nås redaktionen av denna härliga hyllning. Kolla in videoklippet!

Av Magnus och Sara - 5 december 2006 16:37

Jag kom på att jag glömt en av Johansens tidiga monsterhittar. Nu får ni allt leta upp en annan dator och rösta igen!

Av Magnus och Sara - 5 december 2006 15:48

Postkillen sa, oj här är det helrenoverat! Kul när folk börjar säga det i stället för: "Ojojoj, här har ni en del att göra!"Ikväll blir det till att få det ur emballaget, på plats och sen storhandla för att fylla upp det!

Av Magnus och Sara - 5 december 2006 00:37

Det är ingen tvekan om att gamla norrvägenbloggen är bloggen som sätter agendan i bloggvärlden. För andra veckan i rad blev bloggens fråga den populäraste på bloggagratis.se. Med anledning av att det unga paret ska ta sig en välbehövlig semester nästa helg med hotellnatt, julbord och underhållning av Jan Johansen i nöjesmetropolen Ljungby, känns veckans fråga lika brännande het som självklar.

Av Magnus och Sara - 5 december 2006 00:19

De som känner herrskapet Ottosson Thuvesson väl vet att vi kan vara riktiga jäkla klantarslen. Speciellt när det gäller nycklar. Jag tror på nåt vis att kanske Thuvessonhalvan är något klantigare. Vad sägs om att åka hem från en charterresa på Kanarieöarna tillsammans med Saras familj ett par timmar innan de skulle resa hem. Med nyckeln till kassaskåpet på hotellrummet där alla deras pengar och pass ligger. Vad sägs om att det inte finns någon extra nyckel på hotellet? Jag har inte betalt den där borrfirman än idag, förlåt Lena och Bosse, ni ska få fina julklappar.Magnus och Sara ska iväg på baluns tillsammans med föräldrarna i Åhus. Magnus och Sara erbjuder sig snällt att gå i förväg eftersom det inte finns cyklar så det räcker till alla. Väl framme upptäcker de att de har nycklar till cyklarna i sina fickor.Så fortsätter det. Idag fortsatte det.Vi sitter på banken och ska lösa lite lån och få lite extra till renoveringskontot eftersom de nya ägarna till PLV tillträdde idag. Magnus får plötsligt panik och säger att han glömt nycklarna på kontoret. Mötet på banken är redan klart. Magnus springer till sitt kontor, hittar inga nycklar och kollar en extra gång i fickan, där de ligger.

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om reportaget i smp?
 Katastrof att såna klåpare får uppmärksamhet!
 För lite chockrubriker...
 Det var trevligt, nu vet alla hur lyckliga ni är.
 Uttömmande, som att läsa baksidan på en bok och klara provet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ G:a Norrvägen 45 med Blogkeen
Följ G:a Norrvägen 45 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se